Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Linkedin

Το Linkedin αποτελεί το πιο δημοφιλές social media το οποίο έχει ως αντικείμενο προβολής τον επαγγελματικό τομέα, σε ότι και να αφορά αυτόν.

Στο Linkedin ο χρήστης μπορεί να εισάγει πέρα από τα προσωπικά του στοιχεία και στοιχεία που αφορούν την επαγγελματική του σταδιοδρομία, όπως προϋπηρεσία, αλλά και πληροφορίες και δεδομένα για τη δουλειά την οποία κάνει.

Ακόμα μέσω του Linkedin ο χρήστης μπορεί να πληκτρολογήσει και να βρει δουλειές οι οποίες τον ενδιαφέρουν, με βάση το αντικείμενο με το οποίο ασχολείται αλλά και με βάση την περιοχή ή χώρα που θέλει. Το συγκεκριμένο social σου προσφέρει μία μεγάλη gamma από εργασίες διαφόρων αντικειμένων σε όλο τον κόσμο, κάτι το οποίο βοηθάει τον χρήστη στην ανεύρεση που θέλει να κάνει.
"Το Linkedin ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 2002, αλλά ξεκίνησε επίσημα στις 5 Μαΐου του 2003. Ο ιστοχώρος είναι διαθέσιμος σε 19 γλώσσες, Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, κλπ. Σήμερα θεωρείται ο πιο επιτυχημένος ιστοχώρος επαγγελματικής κοινωνικής δικτύωσης παγκοσμίως, μετρώντας περισσότερους από 200εκατ. εγγεγραμμένους χρήστες σε περισσότερες από 200 χώρες. Υπερτερεί σημαντικά έναντι των κύριων ανταγωνιστών του, Viadeo (50εκατ.) και XING (12εκατ.)"

Wikipedia




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου