Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Tips για την ανανέωση του σπιτιού.


    Ανανέωσε την κεντρική είσοδο. Ο χώρος της υποδοχής είναι πολύ σημαντικός, αφού δίνει στον επισκέπτη την πρώτη εικόνα και το στίγμα του γούστου σου. Συνήθως ένας μεγάλος καθρέφτης με μια κονσόλα είναι αρκετά, συνοδευόμενα πάντα από αξεσουάρ και διακοσμητικά στοιχεία που θα έδιναν μια ωραία αίσθηση μπαίνοντας στο χώρο σας. Ένα ιδιαίτερο έντονο χρώμα στον τοίχο ή επίσης μια ταπετσαρία θα δώσουν μια νότα διαφορετική.
    Για το χώρο του σαλονιού, αρχικά αποφάσισε ποία έπιπλα θα κρατήσεις. Πάντα η τεχνική του συνδυασμού δημιουργεί υψηλή αισθητική και μοναδικά αποτελέσματα. Σε μερικές περιπτώσεις ευνοεί μια αλλαγή στη θέση των επίπλων. Δημιούργησε ράφια από γυψοσανίδα με φωτισμό. Είναι μια εύκολη τεχνική να κάνεις μια γρήγορη αλλαγή στο χώρο σου. Τα ράφια θα φανούν χρήσιμα για να τοποθετήσεις βιβλία και διάφορα αντικείμενα.
    Επένδυσε κάποιο τοίχο με κάποιο άλλο υλικό. Παίξε με διακοσμητικά ανάλογα με την εποχή. Επειδή και την πιο μεγάλη ανακαίνιση να κάνεις μετά από λίγο καιρό θα έχεις βαρεθεί πάλι το χώρο σου, ένα τρικ είναι ανά 3-4 μήνες να βάλεις μικρές διακοσμητικές πινελιές που δίνουν το στίγμα της εποχής.
    Δημιούργησε το δικό σου σκηνικό! Στις μεγάλες αλυσίδες παιχνιδιών και ειδών σπιτιού, μπορείς να βρεις πάμφθηνα αντικείμενα, όπως πιατέλες, βάζα, πίνακες που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις το χώρο σου. Για την ανακαίνιση της κουζίνας και του μπάνιου, πλέον μπορείς να εύκολα πολύ μοντέρνα υλικά ώστε να ανακαινίσεις και τους δύο αυτούς χώρους.  Στα υπνοδωμάτια, άλλαξε χρώμα στα έπιπλα σου, άλλαξε τις κουρτίνες, άλλαξε χρώμα στους τοίχους ή στον έναν από αυτούς. Βάλε κάποια επένδυση στις ντουλάπες σου. Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις χαρτί ταπετσαρίας ή ακόμα και καθρέφτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου