Κυριακή 24 Απριλίου 2011

Φωτογραφίες «καίνε» υποψήφια Βρετανίδα βουλευτής

Σάλο προκάλεσαν στη Βρετανία, φωτογραφίες νεαρής υποψήφιας των Φιλελεύθερων Δημοκρατών, η οποία φαίνεται ότι στον ελεύθερο χρόνο της έπαιρνε μέρος σε σαδομαζοχιστικές τελετές.

Ως HollyTheWolly εμφανιζόταν σε ιστοσελίδα η βρετανίδα υποψήφια με τους Φιλελευθέρους Δημοκράτες στις τοπικές εκλογές της 5ης Μαΐου, Holly-Ann Battye.

Η νεαρή υποψήφια εμφανίζεται σε S&M φωτογραφίες στις οποίες σε κάποιες από αυτές εμφανίζεται να είναι δεμένη με χειροπέδες, να είναι φιμωμένη και να φορά όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ μιας σαδομαζοχιστικής τελετής.

Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο δυο μόλις εβδομάδες πριν τις εκλογές και έχουν προκαλέσει συζήτηση ακόμα και στην "χαλαρών ηθών" Μεγάλη Βρετανία.

Η Battye προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ισχυρίστηκε ότι οι φωτογραφίες είναι "έργο τέχνης" και ότι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει είναι σκευωρία των πολιτικών της αντιπάλων οι οποίοι δεν έχουν τη δυνατότητα να την αντιμετωπίσουν ως πολιτικό αλλά ανασύρουν προσωπικές φωτογραφίες για να τη διαβάλουν και να την εξοντώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου