Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010

HOW SOCIAL MEDIA CAN MAKE HISTORY

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ CLAY SHIRKY ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΙΑΝΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΞΑΠΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 500 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ MEDIA ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ 4 ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ.Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΛΦΑΒΗΤΟΥ ,ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗΛΕΓΡΑΦΟΥ ΟΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ,ΤΡΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΡΑΔΙΟΚΥΜΑΤΩΝ.Η ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ INTERNET ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΙΣΧΩΡΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ. ΤΟ INTERNET ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΟΣΟ ΤΑ MEDIA ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ.
Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΜΑΪΟ 7.9 ΡΙΧΤΕΡ,ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΚΑΜΕΡΑΣ,ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ VIDEO ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΣΤΟ TWITTER , Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΓΝΩΣΤΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΕΩΛΟΓΟΙ.Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΘΡΗΝΩΝΤΑΣ ΘΥΜΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ. ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΟΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΑΝ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΧΡΗΣΗ INTERNET ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
ΕΝΩ ΚΑΠΟΤΕ Η ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΩΡΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΗΣ,ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ.
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ,Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ .ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΤΑΝ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, Ο ΟΜΠΑΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟ SITE, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ.

ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου