Σάββατο, 26 Μαρτίου 2011

Πυροβόλησε τον γειτονά της επειδή δεν... τη φιλούσε


«Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά», λέει η λαϊκή ρήση. Έτσι και μια 92χρονη στη Φλόριντα των ΗΠΑ, παρά το προχωρημένο της ηλικίας της ερωτεύτηκε τον 53χρονο γείτονα της! Εκείνος όμως δεν της έδειχνε το ενδιαφέρον που η 92χρονη επιζητούσε.

Τότε αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της. Πώς; Πυροβολώντας τον γείτονά της που δεν της έδινε σημασία.

«Εάν ήμουν λίγα εκατοστά πιο δίπλα, πιθανότατα η σφαίρα θα με είχε βρει στο κεφάλι», τονίζει ο 53χρονος Ντουάιτ Μπέτνερ ο οποίος δέχθηκε πυροβολισμό από την 92χρονη γειτόνισσα του επειδή αρνήθηκε. να τη φιλήσει!

Τονίζοντας ότι η 92χρονη Έλεν Στόντινγκερ έμοιαζε γοητευμένη από αυτόν από την πρώτη στιγμή που ο ίδιος μετακόμισε στη γειτονιά, ο 53χρονος άνδρας εξομολογείται ότι η σχέση τους ήταν οι τυπικές σχέσεις δύο καλών γειτόνων:

«Είχε συμβεί να της βγάλω έξω τα σκουπίδια, να τη βοηθήσω σε μερικές δουλειές. 92 ετών είναι εξάλλου. Προφανώς η ίδια εξέλαβε όλα αυτά διαφορετικά».

Την περασμένη Δευτέρα, βιώνοντας ένα τυφλό εφηβικό πάθος, η 92χρονη Έλεν πήγε από το σπίτι του 53χρονου γείτονά της με σκοπό να πάρει αυτό που θέλει: Ένα φιλί από τον πρίγκιπα της!

Παρέμενε, λοιπόν, στο σπίτι του μέχρι να το πάρει. «Θέλω ένα φιλί πριν φύγω» θυμάται ο Ντουάιτ Μπέτνερ να του λέει η ηλικιωμένη γυναίκα. Κομψά και διακριτικά, όπως τονίζει ο ίδιος, της απάντησε ότι δεν ενδιαφέρεται και πως έχει κοπέλα.

Αυτό, όμως, εξόργισε ιδιαίτερα την 92χρονη η οποία αποφάσισε να μην το αφήσει έτσι. Πήγε, λοιπόν, στο σπίτι της, πήρε ένα ημιαυτόματο πιστόλι και έριξε 4 σφαίρες κατά του σπιτιού του 53χρονου ο οποίος εκείνη την ώρα μιλούσε στο τηλέφωνο.

Μία από τις σφαίρες, μάλιστα, πέρασε δίπλα του αφού διαπέρασε το παράθυρο, με τον ίδιο να κάνει λόγο για θαύμα καθώς γλίτωσε πραγματικά για λίγα εκατοστά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου