Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

 Έχουμε ξεκινήσει και φέτος το ετήσιο πρόγραμμα “Αστέρι Ευχής”...
 Καθώς δεν λαμβάνουμε καμία χρηματική υποστήριξη από το κράτος ή άλλα κονδύλια, στηριζόμαστε στη γενναιόδωρη υποστήριξη του κόσμου και γι αυτό η δωρεά σας έχει πραγματικά ανεκτίμητη αξία για τον Οργανισμό και τα Παιδιά του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

To Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δε βγαίνει ποτέ στο δρόμο, ούτε από πόρτα σε πόρτα για να κάνει έρανο.
Οι χρηματικές δωρεές για την ενίσχυση των σκοπών του γίνονται μόνο με κατάθεση σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ή στα γραφεία του.
Επισημαίνει ότι για κάθε δωρεά, ανεξαρτήτως ποσού, ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή, εκδίδεται νόμιμη απόδειξη.

Αγορές 

€10 μπορούν να αγοράσουν το μαγικό ραβδάκι μίας μικρής, που ευχή της είναι να γίνει νεράιδα!

€20 μπορούν να αγοράσουν ένα συναρμολογούμενο

αυτοκίνητο για ένα αγοράκι, που ευχή του είναι να αποκτήσει πολλά παιχνίδια!

€50 μπορούν να καλύψουν το κόστος μίας πειρατικής στολής για ένα παιδί, που ευχή του είναι να γίνει πειρατής!

€100 μπορούν να καλύψουν το κόστος για να γευματίσει μία οικογένεια την ημέρα της εκπλήρωσης της ευχής του παιδιού τους!

€200 μπορούν να αγοράσουν ένα εισιτήριο διάρκειας για ένα παιδί, που ευχή του είναι να παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες της αγαπημένης του ομάδας!

€350 μπορούν να εκπληρώσουν τη βαθύτερη επιθυμία ενός παιδιού, που ευχή του είναι να αποκτήσει ένα Playstation 3.

€1.000 μπορούν να καλύψουν τα αεροπορικά εισιτήρια της οικογένειας ενός παιδιού, που ευχή του είναι να επισκεφθεί ένα νησί του Αιγαίου!

 Event

  

 Μικροί και μεγάλοι μας φίλοι, το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)σας προσκαλεί να πάμε Θέατρο και να ζήσουμε ένα από τα πιο τρυφερά παραμύθια του κόσμου!

Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 15:00 στο θέατρο «ΑΡΓΩ» θα δούμε το
κλ
ασικό αριστούργημα του Όσκαρ Ουάιλντ «Το Αηδόνι και το Τριαντάφυλλο» σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία Μιχάλη Κουκουλομμάτη.

 


Αν θες να συμβάλεις και εσύ μπορείς!!!

Με την καλλιτεχνική επιμέλεια της Βίκυς Καγιά, η Links of London δημιούργησε ένα συλλεκτικό βραχιόλι που φέρει την υπογραφή της. Το αστέρι – έμβλημα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), παίρνει μορφή σε ένα κομψό βραχιόλι της Links of London. Διαθέσιμο σε κόκκινο και μπλε κορδόνι, το μοναδικό βραχιόλι αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση δώρου για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, συμβάλλοντας παράλληλα στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).


Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του χειροποίητου βραχιολιού θα διατεθεί για τους σκοπούς του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος).

Το συλλεκτικό βραχιόλι με την υπογραφή της Βίκυς Καγιά θα διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Links of London. (μη κερδοσκοπική είδηση)




 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου