Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

Τύχη ή ατυχία!

Αυτοί είναι οι 7 πιο άτυχοι άνθρωποι του κόσμου.

1) Μία γυναίκα, είναι ο μοναδικός άνθρωπος  όπου  χτυπήθηκε από μετεωρίτη. Πρόκειται για την Ann Hodgges.
Στις 30 Νοεμβρίου του 1954 η  Ann Hodgges, καθώς άπλωνε τη μπουγάδα της έβλεπε τον ήλιο να δύει από την ανατολή. Όταν γύρισε από την άλλη μεριά είδε τον ήλιο να δύει από τη δύση. Όμως η συνέχεια θα δείξει ότι ο πρώτος ήλιος ήταν μετεωρίτης  καθώς έπεσε σε κομμάτια. Ένας από αυτούς έπεσε στην οροφή του σπιτιού της και ένας άλλος έπεσε στα πόδια της και την τραυμάτισε.Αυτός ο μετεωρίτης σήμερα βρίσκεται στο μουσείο φυσικής ιστορίας της Αλαμπάμα.

2)Ο Henry Ziengland σκοτώθηκε από σφαίρα σφηνωμένη σε δέντρο για 20 χρόνια. Το 1883 ο  Henry Ziengland χώρισε την κοπέλα που είχε σχέση η οποία στη συνέχεια, λόγω αναστάτωσης αυτοκτόνησε.Ο αδερφός της κοπέλας θεωρώντας τον ως κύριο υπαίτιο για τον χαμό της αδερφής του αποφάσισε να τον σκοτώσει. Έτσι πήγε σπίτι του Henry Ziengland με ένα όπλο. Αφού τον πυροβόλησε στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Ευτυχώς για τον Ziengland  η σφαίρα πέρασε ξυστά και σφηνώθηκε σε ένα δέντρο και για εκείνη τη στιγμή στάθηκε τυχερός. Όμως 20 χρόνια αργότερα η τύχη δεν θα είναι μαζί του. Ο Ziengland μετά από 20 χρόνια ήθελε να κόψει το συγκεκριμένο δέντρο και όπως ήταν φυσικό δεν μπορούσε να το κόψει μόνος του. Έτσι χρησιμοποίησε δυναμίτη. Αυτή η μεγάλη έκρηξη είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα που ήταν σφηνωμένη για 20 χρόνια να εκτοξεύθηκε στο κεφάλι του σκοτώνοντας τον ακαριαία.

3)Η Violet Jessop ήταν επιβάτης σε τρία πλοία τα οποία μάλιστα βυθίστηκαν. Στις 20 Οκτωβρίου το 1910 ταξίδεψε με το Ολυμπικό το οποίο συγκρούστηκε με το πλοίο Χοκ. Μετά από δύο χρόνια ταξίδεψε  με το Τιτανικό που όλοι ξέρουμε τι έχει συμβεί.Το 1916 υπηρέτησε ως νοσοκόμα του Ερυθρού Σταυρού στον Βρετανικό όπου βυθίστηκε στον Αιγαίο μετά από σύγκρουση με νάρκη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Violet Jessop πέθανε σε ηλικία 84 χρονών από ανακοπή.






4)O Roy Sullivan, δασοφύλακας στον Εθνικό Πάρκο Σέναντοα στη Βιρτζίνα των ΗΠΑ, χτυπήθηκε 7 φορές από κεραυνό.Σύμφωνα με την στατιστική θεωρία η πιθανότητα να χτυπηθεί ένας άνθρωπος από κεραυνό είναι μια στις 3000 και η πιθανότητα να χτυπηθεί 7 φορές είναι το γινόμενό τους δηλαδή μία στις 22 επτάκις εκατομμύρια. Οι επιστήμονες αναφέρουν ως αιτία το επάγγελμά του και στις καιρικές συνθήκες της περιοχής.








5) O Robert Tod Lincoln ήταν παρόν σε τρεις δολοφονίες Αμερικανών Προέδρων. Τη πρώτη φορά ήταν παρόν στη δολοφονία του πατέρα του, Πρόεδρος της Αμερικής, στις 15 Αυγούστου  το 1865. Το 1881 και ενώ διατελούσε Υπουργός πολέμου για μόλις 4 μήνες, κλήθηκε από τον Πρόεδρο Τζέιμς Γκάρφολντ, να τον συνοδέψει σε ένα ταξίδι του στο Νιου Τζέρσεϊ. Πριν την επιβίβασή τους στο τρένα, ένας άντρας τους πλησίασε και πυροβόλησε το Γκάρφιλντ στην πλάτη του και μετά από 80 μέρες απεβίωσε.Και η τρίτη δολοφονία που ήταν παρόν είναι του Προέδρου Γουίλιαμ Μακ Κίνλεϊ στις 6 Σεπτεμβρίου του 1901. Εκεί δεν ήταν ακριβώς μπροστά αλλά βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο όταν ακούστηκαν οι πυροβολισμοί.Ο Πρόεδρος πέθανε 8 μέρες μετά.




6) Το ζευγάρι Jason and Jenny Cairens -Lawrence όπου αποφάσιζαν να πάνε διακοπές γινόταν βομβαρδιστική επίθεση. Τη πρώτη φορά συνέβη στη Νέα Υόρκη στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001 που είχαν πάει εκεί διακοπές.Μετά από 4 χρόνια βρέθηκαν για διακοπές στο Λονδίνο, όπου στις 7 Ιουλίου  έγινε η βομβιστική επίθεση στο μετρό του Λονδίνου. Και οι τρίτη φορά που έγινε βομβιστική κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ήταν στις 8 Νοεμβρίου στο Μουμπάι. Όπως έχουν πει οι ίδιοι αυτή τη φορά δεν θα χαλούσε
τίποτα τις διακοπές τους και έτσι και έγινε.


7)Ο Τσουτόμου Γιαμαγκουτσι ήταν παρόν στη κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών στη Χιροσίμα και Ναγκασάκι.
Για επαγγελματικούς λόγους το 1945 ο  Τσουτόμου Γιαμαγκολυτσι ταξίδεψε στη Χιροσίμα. Στις 6 Αυγούστου ενώ κατέβαινε από το τραμ είδε μια λάμψη στον ορίζοντα που ήταν βομβαρδισμοί. Έχοντας χάσει την όραση του προσωρινά και την ακοή του βρήκε ένα προσωρινό καταφύγιο. Τρεις μέρες αργότερα, ενώ ο Τσουτόμου Γιαμαγκουτσι βρισκόταν στο Ναγκασάκι , έπεσε η δεύτερη ατομική βόμβα όπου το ισοπέδωνε .

Πηγή: http://www.dinfo.gr/oi-7-pio-atichi-anthropi-tou-kosmou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου