Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Ο "Κακός" μας ο καιρός

 

Κακοκαιρία και σήμερα σε ολόκληρη την χώρα με την Βόρεια Ελλάδα να είναι αυτή που αντιμετωπίζει τα περισσότερα προβλήματα. Κρύο, βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά συνθέτουν το σκηνικό του καιρού, στην Θεσσαλονίκη λόγω των χαμηλών νεφώσεων η ορατότητα από το πρωί είναι περιορισμένη. Συννεφιές και τοπικές βροχές έχουμε όμως και σε άλλες πόλεις της Κεντρικής Μακεδονίας, με τις θερμοκρασίες να κυμαίνονται από 6 ως 12 βαθμούς.

Χαμηλές θερμοκρασίες και ασθενείς χιονοπτώσεις έχουμε στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας, με τον υδράργυρο να κινείτε σε θερμοκρασίες κοντά στους 0 βαθμούς Κελσίου. Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε ορισμένους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους της Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας.

Πιο συγκεκριμένα αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται όσοι κινούνται στους επαρχιακούς δρόμους Φλώρινας- Καστοριάς μέσω Βίγλας και Βιτσίου, και στα ορεινά των Γρεβενών. Επίσης όσοι κινούνται προς το χιονοδρομικό κέντρο του Καιμακτσαλάν στο όρος Βόρας του Νομού Πέλλας, και στον επαρχιακό δρόμο Γρίβα- Καστανερής- Λειβαδίων στο νομό Κιλκίς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου