Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Περιζήτητοι Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί!

  Έτσι για να μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα!
Προορισμούς με εορταστική διάθεση για τις γιορτές των Χριστουγέννων!

Η Θεσσαλονίκη  

Αναδεικνύεται σταθερά τα τελευταία δύο χρόνια ως ο πιο αγαπημένος Ελληνικός αστικός προορισμός για τα Χριστούγεννα και βραβεύεται από τη HELEXPO και τον ΕΟΤ στα πλαίσια των Philoxenia Tourism Awards. Πόλη ιστορική και πόλη κοσμοπολίτικη με καίρια γεωγραφική θέση και μακραίωνο ιστορικό πολιτισμό. Σημαίνουσα πόλη της αρχαιότητας, των ελληνιστικών χρόνων, της Ρωμαϊκής εποχής αλλά και του Βυζαντίου, σήμερα η Θεσσαλονίκη προβάλει στα βαλκάνια με τον δικό της διαχρονικό χαρακτήρα και τους δικούς της σταθερούς εκσυγχρονιστικούς ρυθμούς.

πλατεία Αριστοτέλους!


  Ονειρούπολη – Δράμα

Αν επισκεφτείτε  το κέντρο της Δράμας, τον κατάφυτο κήπο και τη πλατεία Ελευθερίας θα δείτε με τα ματιά σας το χωριό του Αγίου Βασίλη!



Ελάτη-Περτούλι

  Η Ελάτη είναι χτισμένη αμφιθεατρικά μέσα  σε δάσος από έλατα σε υψόμετρο  920μ.  στο όρος Κερκιέτο (Κόζιακας). Βρίσκεται στο νότιο τμήμα της οροσειράς της Πίνδου σε απόσταση 360  χιλιομέτρων από την  Αθήνα και 34 χλμ. από την πόλη των Τρικάλων. Δίνει τη δυνατότητα σε όσους την επισκεφτούν εκτός από το να απολαύσουν το σπάνιας ομορφιάς δάσος της να συμμετέχουν σε διαφορετικές αθλητικές δραστηριότητες. Το χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου σας προσφέρει όλες τις ανέσεις και δεν απευθύνεται μόνο σε έμπειρους σκιέρ. Αν θέλετε να δοκιμάσετε τις ικανότητες στην αναρρίχηση υπάρχουν τρεις διαθέσιμες αναρριχητικές διαδρομές που ξεκινούν από τη θέση Κόκκινος Μύλος
 

 Αράχωβα 

Σε απόσταση 175 χλμ. από την Αθήνα  είναι ένας από τους αγαπημένους χειμωνιάτικους προορισμούς των κατοίκων της πρωτεύουσας και όχι μόνο. Αν είστε λάτρης του σκι  η Αράχωβα σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά χιονοδρομικά κέντρα. Σε απόσταση 20 χλμ. από το χωριό βρίσκεται το μεγάλο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού. Εκεί σας περιμένουν περισσότερες από 20 χιονοδρομικές πίστες και δάσκαλοι από σχολές του σκι, που θα σας δώσουν τις απαραίτητες οδηγίες. Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο η νυκτερινή διασκέδαση, η Αράχωβα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τη νυχτερινή ζωή μεγάλων πόλεων. Τα νυκτερινά κλαμπ της περιοχής προσφέρονται για διασκέδαση μέχρι το πρωί. Αν  προτιμάτε κάτι λιγότερο έντονο, μπορείτε να απολαύσετε  μια βόλτα στους δρόμους με τα παραδοσιακά σπίτια και τους εκλεπτυσμένους ξενώνες. Πλήθος όμορφων καφέ και καλώ εστιατορίων σας περιμένει να τα επισκεφτείτε, πάντα με glamorous διάθεση. Οι τιμές των ξενώνων συγκαταλέγονται πάνω από τον μέσο όρο των κλασικών χειμερινών προορισμών στην Ελλάδα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου