Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Νέα "στάση" Σεξ


Περίεργος, ενδιαφέρον ίσως ακόμη και προκλητικός ο τίτλος του άρθρου αλλά αντιπροσωπεύει πλήρως αυτά που θα αναφέρουμε παρακάτω και δίνει μια ενδιαφέρουσα λύση στους κατοίκους της Ζυρίχης που αναζητούν το περιστασιακό σεξ.

Μέχρι το καλοκαίρι θα έχουν κατασκευαστεί ειδικά πάρκινγκ για σεξ στα οποία θα μπορούν οι πόρνες  να το κάνουν με τους πελάτες χωρίς να τους ενοχλήσει κανείς. Τα λεγόμενα "sex boxes" θα μοιάζουν με μικρά γκαράζ. Η πόλη πήρε την απόφαση για την κατασκευή τους καθώς πολλοί κάτοικοι  έκαναν παράπονα για τις πόρνες που εμφανίζονταν συνέχεια στους δρόμους.

Σύμφωνα με υπάλληλο της κοινωνικής πρόνοιας οι γυναίκες που κάνουν πεζοδρόμιο πλέον δεν θα είναι αναγκασμένες να δουλεύουν στον δρόμο, θα μπορούν να χρησιμοποιούν το πάρκινγκ πληρώνοντας 5 Ελβετικά φράγκα, δηλαδή 4 ευρώ, με απλά λόγια ο δήμος θα βγάζει χρήματα από την όλη διαδικασία.

Τέλος να επισημάνουμε ότι παρόμοια πάρκινγκ λειτουργούν σε αρκετές πόλεις της Γερμανίας, εμείς έχουμε να πούμε ότι τα "sex boxes" είναι μια λύση για πολλούς ανθρώπους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου