Κυριακή 11 Μαρτίου 2012

Το νέο κοινωνικό δίκτυο δημιουργήθηκε από Έλληνες φοιτητές


Το Graphmylife είναι μία ιδέα τριών φοιτητών του τμήματος πληροφορικής του ΤΕΙ Αθηνών. Πρόκειται για τους Γιώργο Χατζήπαπα, Γιώργο Σπανό και Θάνο Τουρίκα. Δεν έχει ανοίξει ακόμη για το κοινό, είναι όμως σε φάση ανάπτυξης και αναμένετε να κάνει την εμφάνισή του το καλοκαίρι του 2012.

Τι είναι και τι θα προσφέρει το κοινωνικό δίκτυο Graphmylife;
Το Graphmylife αποτελεί ένα ιδιότυπο social network στο οποίο καθένας από εμάς έχει την δυνατότητα να σχεδιάσει το γράφημα της ζωής του μέσα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα, τα οποία με ένα όνομα θα περιγράφουν μια περίοδο της ζωής μας.
Με λίγα λόγια λοιπόν ο χρήστης για πρώτη φορά θα φτιάχνει μόνος του τα "up's and down's" της ζωής του σε ένα γράφημα το οποίο θα το κατασκευάζει ο ίδιος με διαδραστικά εργαλεία.
Για παράδειγμα την περίοδο των σπουδών του στο πανεπιστήμιο ή την εφηβεία του. Στο κάθε γράφημα θα μπορεί να «καρφιτσώνει» σημαντικά γεγονότα, όπως events ή ημερομηνίες που του είναι σημαντικές όπως βέβαια και εικόνες που αντιπροσωπεύουν το συγκεκριμένο διάστημα.

Πώς θα αλληλεπιδρά όμως με τα άλλα μέλη της υπηρεσίας;
Το Graphmylife θα δίνει τη δυνατότητα σε χρήστες που έχουν κοινές «εμπειρίες» να ενώσουν τα γραφήματά τους σε εκείνα τα σημεία δημιουργώντας έτσι ένα είδος κοινωνικού πλέγματος που θα τους συνδέει!

Το μότο του κοινωνικού δικτύου Graphmylife είναι: "Take your network back in your hands...Just Graph it!". Το νεανικό δίκτυο διαθέτει ήδη σελίδα στο Facebook και αναμένει τα δικά σας like..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου