Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ


Σήμερα ξεκίνησαν και επίσημα οι εκπτώσεις για την χειμερινή περίοδο του 2012.Η περίοδος των εκπτώσεων θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου. Οι έμποροι εκτιμούν πως οι μειώσεις των τιμών θα φτάσουν σε πολλές περιπτώσεις και το 70%.Και όπως είναι φυσικό θέλουν να προκαλέσουν με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον των καταναλωτών ώστε να αυξήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τα κέρδη τους και να αποφύγουν το λουκέτο στις επιχειρήσεις τους.

Η περίοδος που διανύουμε μόνο ως περίοδος αγορών δεν χαρακτηρίζεται παρ όλα αυτά αυτοί που έχουν σκοπό να ξεχυθούν στην αγορά καλό θα ήταν να προσέχουν τα παρακάτω:

ü Προσέχουμε πάντα να αναγράφεται εμφανώς η τιμή πώλησης πριν και μετά την έκπτωση. Το ποσοστό έκπτωσης δεν είναι υποχρεωτικό να αναγράφεται.

ü Δεν παρασυρόμαστε από τις ειδικές τιμές και δίνουμε μεγάλη προσοχή στην ποιότητα. Δεν σημαίνει πάντα ότι έξυπνη αγορά είναι όταν κάτι είναι σε πολύ χαμηλή τιμή ειδικά τα μη επώνυμα ρούχα εκτός από χαμηλής ποιότητας μπορεί να φθαρούν πολύ γρήγορα.

ü Ενημερωνόμαστε από το κάθε κατάστημα την πολιτική του σχετικά με τις αλλαγές τα ελαττωματικά προϊόντα και ζητάμε πάντα απόδειξη.

ü Φτιάχνουμε λίστα με τις βασικές μας ανάγκες πριν ξεχυθούμε στην αγορά. Καλό θα ήταν να αφιερώσουμε μια μέρα χρόνο μελετώντας σωστά την ντουλάπα μας. Έτσι θα ξέρουμε τι μας χρειάζεται και τι όχι.

Να θυμάστε ότι το ακριβό ρούχο δεν σημαίνει πάντα και καλό ρούχο. Υπάρχουν πάντα και οι αλυσίδες καταστημάτων οι οποίες προσφέρουν ρούχα σε πιο προσιτές τιμές και είναι η τέλεια επιλογή για να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας. Και μην ξεχνάτε το μεγάλο μυστικό είναι η έρευνα αγοράς .Καλά ψώνια!

ΠΑΠΑΖΛΗ ΜΑΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου