Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο... και στην Ηλεία!

Ανεξέλεγκτη η εγκληματικότητα στο νομό Ηλείας αφού μέσα σε ένα σαββατοκύριακο υπήρξαν 2 δολοφονίες.

Την Κυριακή το μεσημέρι στην περιοχή Επιτάλιο βρέθηκε νεκρός ιδιοκτήτης πρατηρίου υγρών καυσίμων. Οι δράστες προσπάθησαν να αποσπάσουν χρήματα από το θύμα ο οποίος αντιστάθηκε και δεν δίστασαν να τον πυροβολήσουν εν ψυχρό. Αμέσως μετά επιβιβάστηκαν σε μοτοσυκλέτα υψηλού κυβισμού και τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση. Η επιχείρηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών είναι σε εξέλιξη.


Η δεύτερη έγινε στην Κάστα Κατακόλου όπου ένας 33χρονος τοξικομανής πυροβόλησε την 60χρονη μητέρα του με ένα κυνηγητικό όπλο κατά την διάρκεια έντονης διαμάχης μέσα στον σπίτι τους. Ο δράστης εντοπίστηκε μετά από λίγες ώρες χάρη στην επιτυχημένη επιχείρηση της αστυνομίας όπου οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και σε λίγες μέρες θα του απαγγελθούν κατηγορίες.


Δυστυχώς τα πράγματα στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό πάνε από το κακό στο χειρότερο. Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί επικίνδυνα, όπως βλέπουμε καθημερινά με το που ανοίγουμε την τηλεόραση, και πλέον τρέμουμε για την ίδια μας την ζωή. Η εξαθλίωση χαρακτηρίζει την ζωή όλων μας και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ενωθούμε σαν μια γροθιά αντί να στρεφόμαστε ο ένας ενάντια στον άλλον γιατί όλο αυτό δεν θα έχει τελειωμό.


Σοφία Στεφανίδη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου