Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

SOUTH PARK: Η κοπρολαγνεία έχει γέλιο όταν ασχολείται με την επικαιρότητα’, απαντάει η Αμερική.


 Τον τελευταίο καιρό, έχοντας τελειώσει πια και την 6η σεζόν του big bang theory, δεν ήξερα τι να παρακολουθήσω όταν το πήρα απόφαση να αρχίσω το south park. Έβαλα το 1ο επεισόδιο της 1ης σεζόν που είχε βγει το 1997. Τα γραφικά ήταν τόσο ερασιτεχνικά και το όλο animation κάπως ψεύτικο, λόγο της προϊστορικής τεχνολογίας που χρησιμοποιούσαν τότε, που ξενέρωσα και το έκλεισα. Όταν όμως ξεκίνησα την 6η σεζόν κατάλαβα γιατί έχει γίνει όλος αυτός ο πανικός για αυτή την πολύκροτη σειρά. Μπορώ να πω πως ακόμα πονάει η κοιλιά μου απ’ τα γέλια.
Οι Trey Parker και Matt Stone, δημιουργοί του επιτυχημένου αυτού animation δεν σεβάστηκαν (δικαίως!) την πουριτανική Αμερική και όχι μόνο τόλμησαν, αλλά και τα κατάφεραν να θίξουν ότι δε μπορεί να ειπωθεί προκαλώντας υστερικά γέλια μέσα απ’ τα στόματα 10χρονων παιδιών. Ο eric, ο stan, ο kenny, ο kyle και οι υπόλοιποι κάτοικοι του south park φέρνουν τα πάνω κάτω σ’ όλο τον κόσμο με ό,τι καφρίλα μπορείς να φανταστείς βάζοντας στο στόχαστρο τους απανταχού Αμερικάνους και όχι μόνο….
Για τους πειρατές του internet έχω να προειδοποιήσω ότι η σειρά  south park είναι διαθέσιμη μόνο στα αγγλικά. Συγνώμη…..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου