Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

ROCKWAVE 2013: Το 3ήμερο φεστιβάλ που θα διαρκέσει 4 ημέρες


Το Rockwave, ένα απ τα μεγαλύτερα ετήσια events της ταπεινής χώρας μας επιστρέφει αυτό το καλοκαίρι με ένα αρκετά ενδιαφέρον 4ήμερο αυτή τη φορά απ’ τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2013.
Οι διοργανωτές και οι εκλεκτοί χορηγοί του φεστιβάλ αποφάσισαν ότι μετά το φιάσκο του 2012, με τη μικρή προσέλευση κοινού και τα ΜΕΓΑΛΑ ονόματα να εμφανίζονται στην ‘ΜΙΚΡΗ’ σκηνή έπρεπε να λάβουν δραστικά μέτρα. Οπότε ανακαίνισαν το χώρο του camping στην εκπληκτική Μαλακάσα, άνοιξαν την Terra σκηνή για τα headlines και την ‘μικρή’ Vibe για το υπόλοιπο line-up της κάθε μέρας. Αλλά το καλύτερο μας το φυλάγανε για το τέλος όταν είδαμε σταδιακά φοβερά ονόματα να σκορπίζονται σ’ όλο το 3ήμερο, όπως Sca-P, Dead Can Dance, Monophonics, Iced Earth, Ramones, Opera Chaotic, κ.α.. Ίσως μόνο ο Αγγελάκας να μας θυμίζει πλέον την παροιμία ‘λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;’, αλλά απ’ την άλλη σκέφτομαι ότι έχει περάσει στα all time classic της Ελληνικής ροκ και είναι καλή επιλογή για ένα chill out κλείσιμο μετά από ένα υπέροχο ελπίζουμε ROCKWAVE
 Όσον αφορά την πρώτη μέρα, που συμπλήρωσε το 4ήμερο πλέον, μας υποδέχονται με ένα ήρεμό ελληνικό stage, το καλύτερο μουσικό background για να στήσουμε τις σκηνές μας. Τα λέμε εκεί…..
Vive Cuervo!
Jose Cuervo!!
Rockwave 2013!!!

Για περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου