Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΝΕΕΣ ΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ ΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ!!




Oι τάσεις στα μαλλιά έχουν να κάνουν με ανάλαφρες μπούκλες, ανέμελα και πιο περίτεχνα πιασίματα, κοτσίδες και πλεξούδες! Κυρίως θέλει φαντασία!

 Ρομαντικές πλεξούδες
Η άνοιξη  και το καλοκαίρι 2012 είναι η εποχή για πλεξούδα. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί μέχρι το επόγευμα αλλά και για μια βραδινή έξοδο. Είτε κομψές είτε ακατάστατες είναι ένα ευκολοφόρετο και ρομαντικό χτένισμα.

Ρετρό χτενίσματα
Τα ρετρό χτενίσματα της φωτογραφίας που βλέπετε, τα είδαμε στις πασαρέλες του  Jean Paul Gaultier και δεν σας κρύβουμε πως μας εντυπωσίασαν.Τα μαλλιά τυλίγονται σε κυλίνδρους και πιάνονται γύρω από το κεφάλι.

Κυματιστά χτενίσματα
Τα κύματα στα μαλλιά είναι μια εύκολη και μοντέρνα κόμμωση. Για ένα πιο ολοκληρωμένο  βλέμμα μπορείτε να τυλίξετε ένα μαντήλι στο κεφάλι σας, ή ακόμη να φορέσετε ένα εντυπωσιακό και πολύχρωμο καπέλο. Σγουρά μαλλιά είδαμε  στην  επίδειξη μόδας Badgley Mischka.

Κομψός κότσος
Ίσως το πιο δημοφιλές  χτένισμα της σεζόν. Είτε, χωρίσετε τα μαλλιά σας σε κότσο είτε προτιμήσετε να τα πιάσετε σε  αλογοουρά, είναι ένα χτένισμα που ταιριάζει σε πρόσωπα με μικρό μέτωπο.

Wet look
Στις επιδείξεις μόδας του  Bottega Veneta και της Chanel, χτενίσματα σε υγρά μαλλιά στολισμένα με μαργαριτάρια και πιαστράκια με χάντρες, πιασμένα πίσω χαμηλά, θύμισαν καλοκαίρι


Μαντήλια
Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα πιο καυτά αξεσουάρ για τα μαλλιά μας τους ζεστούς μήνες, τα μαντήλια. Προσδίδουν χάρη και κομψότητα στις εμφανίσεις μας από το πρωί στην παραλία, μέχρι το βράδυ στα μπαράκια πίνοντας τα κοκτέιλ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου